FOCAR  SEMINEU

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

 

PENTRU FUNCTIONAREA SEMINEULUI LA PARAMETRII OPTIMI TREBUIE FOLOSITE LEMNE USCATE, DE PREFERINTA LEMNE DE ESENTE TARI, CARE AU O UMIDITATE MAI MICA DE 20%

Pret: Gratis

Descriere

                          FOCAR  SEMINEU FONTA

                                                                    B70I-W9

Focar semineu din fonta robust, fiabil, performant, solid sunt calificativele acestuia. Focarul  permite o utilizare practica si rationala, acest insert de dimensiuni mari aduce satisfactie oricarui amator de incalzire si eficacitate. O difuzie importanta de caldura se efectueaza la nivelul geamului vitroceramic si la nivelul hotei semineului.

Dimensiuni: deschidere 68cm, adancime 40 cm

Putere nominala totala: 11kw;

Evacuare Ø180

Randament: 73 %;

Emisie CO: 0,29%;

Autonomie: foc de lunga durata;

Dimensiune lemn: 40cm

Garantie: 2 ani.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentu o indepartare usoara a acesteia.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer.)

  • Utilizarea la maxim a energiei

Obtinerea de caldura maxima datorita lamelelor radiante din fonta amplasate in cantitate foarte mare pe toti pereti exteriorii ai focarului.

Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Eficenta crescuta a focarului cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, astfel avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Echipat cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

PENTRU FUNCTIONAREA SEMINEULUI LA PARAMETRII OPTIMI TREBUIE FOLOSITE LEMNE USCATE, DE PREFERINTA LEMNE DE ESENTE TARI, CARE AU O UMIDITATE MAI MICA DE 20%

Semineele sunt sisteme de incalzire care includ camera de ardere(focar), finisaje din piatra naturala, caramida sau zidarie, camera de convectie sau hota de convectie, in interiorul careia se face transformarea termica aer cald-aer rece, canal de racordare la cosul de fum, guri de admisie si de refulare a aerului cald.

<< reveniți la listare