Șemineu Akropolis

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

 

Șemineu Akropolis la gata cu toate accesoriile incluse transport și montaj gratuit oriunde în România.

https://www.youtube.com/watch?v=xnuIZasgqmI

Pret: €2.855,00
Dimensiune: 165cm x 65cm x 160cm (LxWxH)

Descriere

                     SEMINEU PE COLT AKROPOLIS

 Semineu  pe lemne AKROPOLIS CU DESIGN MODERN, GATA DE FUNCTIONARE CU FOCAR FONTA, TOATE ACCESORIILE, LIVRARE SI MONTAJ,ORIUNDE IN TARA, INCLUSE

Semineu compatibil pe perete drept sau pe colt.

Produs de calitate superioara din piatra naturalaEllada Crem si granit, nu are pori si se intretine ireprosabil.

Semineul Akropolis va asigura reducerea substantiala a  facturii la incalzire, iar in cazul unei pene de electricitate sau de gaze poate suplini cu succes incalzirea intregii locuinte- in asociere cu kitul de recuperare a caldurii pentru etajele superioare ale casei.

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator.

 Semineu  pe lemne AKROPOLIS Contine:

 – Semineu din piatra naturala granit si Ellada Crem- origine Grecia – Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu la hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului .

Focar fonta.
https://semineedesign.net/produs/focar-fonta-b70i-w9/
In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat, fo1. COMBUSTIBILUL
1.a. Se va folosi drept combustibil numai lemn de esenta tare(stejar, carpen, salcam, frasin), netratat chimic sau brichete din lemn de esenta tare fara clei de legatura sau alte substante toxice. Alimentarea se face manual.
1.b. Este interzisa folosirea lemnului rasinos(brad, molid, pin, etc.), cu exceptia aprinderii focului.
1.c. Combustibilul lemnos trebuie sa aiba o umiditate de pana la 15-20%.Montajul semineului dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 7-10zile in functie de zona.* Optional:
– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere.

ATENTIE 

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

<< reveniți la listare